Jumaat, 14 Ogos 2015

Jamuan Hari Raya Perbadanan Harta Intelek Malaysia MYIPO.

Jamuan Hari Raya MYIPO

Pada 11 Ogos lalu, di adakan jamuan ramah mesra hari raya anjuran perbadanan harta intelek Malaysia. Jamuan tersebut dianjurkan di Dewan Akademi Harta Intelek tingkat 12A.

Saya telah dijemput untuk mengahadiri program tersebut yang bermula pada jam 10pagi. Saya juga perlu menghadiri hearing pagi itu di tingkat 15. Sesampai di perkarangan Menara UOA pagi itu, didapati begitu ramai warga kerja MYIPO di lobi meyambut tetamu yang hadir. Saya disambut oleh Puan Teh Norliza (Bahagian Rekabentuk Industri).

Turut sama meraikan jamuan tersebut setelah selesai "hearing" di tingkat 15; sempat bersalaman dan bertegur dengan warga MYIPO. Band EOT sama makna tidak digalakkan EOT ) dan penyanyi lagu MATAHARI. Sibuk berbual dengan Azeem (enforcement officer), Puva (fellow agent), Salwah (Zain&Co),Azimah Abdul Kadirr and her friend from FAMA, sempat angkat tangan kepada Dennis Boon Leng Tann; Fadzlee, Yusnita, Tuan Hj Rosli (KPDKKWP) dan bersalaman dengan Pn Rosita, Zaitun, Faridah K, Faridah Y, Pn. Fatimah bertegur dengan dengan Ikhwan Hajar; En. Amran, En. Redzuan, En. Radzuan, En.Fairuz (Copyright), En. Kamal(PatentApplied Science)Tetamu di hidangkan dengan Nasi Arab, laksa, cendul, pulut, rendang, satay dan pelbagai lagi juadah.

Tetamu dihiburkan oleh band EOT dari MYIPO, majlis ini juga untuk meraikan Menteri baharu KPDNKK YBDato' Hamzah Zainudin.

 

Harta Intelek Malaysia.

Sila isi borang pertanyaan IP

Nama

E-mel *

Mesej *